Bilderdijkstraat 70

€ 709,- p/m excl.

Bilderdijkstraat 70

5025 TP, Tilburg

Beschikbaar per 3-11-2017  Appartement met eigen tuin en huurtoeslag mogelijkheid

Let op! De kale huurprijs bedraagt EUR 709,00, de totale huurprijs bedraagt EUR 945,00 exclusief verbruik gas, water, licht, internet en tv signaal.

Het gemak van gelijkvloers wonen gecombineerd met het buiten van een gezinswoning! Dit leuke appartement heeft het beste van beiden! Het appartement is gelegen op de begane grond van waaruit je zo je eigen tuin inloopt, hoe fijn is dat!

Parkeren (openbaar) kun je voor de deur en het appartement heeft een eigen toegang aan de voorzijde en een eigen achterom via de tuin, zeker pluspunten voor dit appartement.

Vanuit de ontvangsthal (ca. 5m2) heb je toegang tot de diverse leefruimtes, te weten, de woonkamer, de keuken, toiletruimte en badkamer. Functioneel is de trap- annex kelderkast welke prima gebruikt kan worden voor extra bergruimte.

De eigentijdse plavuizenvloer is vanuit de hal doorlopend in de toiletruimte en keuken.
De woonkamer (ca. 21m2) is een gezellige ruimte. Van hieruit kijk je leuk de tuin in en geniet je ook nog eens van volop privacy vanwege de ligging aan de achterzijde.

Vanuit de woonkamer is er een doorgang naar de half-open slaapkamer (ca. 10,5m2) aan de voorzijde. Het is mogelijk om middels een paar kleine aanpassingen in de slaapkamer een deur naar de gang te creëren. De slaapkamer heeft, net als de woonkamer, een moderne en praktische laminaatvloer. De brede raampartij zorgt voor een fijne lichtinval in de slaapkamer.

De badkamer (ca. 2,5m2) is in 2017 gerenoveerd en ziet er top uit! De doucheruimte heeft zowel een regen- als een handdouche, wastafel met spiegelkast en radiator. De mechanische installatie zorgt voor ventilatie.

De keuken (ca. 6m2) ligt aan de achterzijde en is voorzien van een eenvoudig keukenblok en de volgende apparatuur: koelkast, wasmachine, oven, magnetron en een losstaand fornuis. De ruimte maakt het mogelijk om hier bijvoorbeeld een leuke wandtafel annex bar te maken om te kunnen ontbijten! Gezellig, de deur open en genieten van je eigen tuin! Zie jij jezelf al zitten?

De tuin is maar liefst 16 meter diep en 5 meter breed. Een combinatie van een terras, gazon en een border maken het tot een afwisselend en vrolijk geheel. Achter op het perceel staat een stenen berging (ca. 7m2). De poort in de tuin komt uit op de achtergelegen brandgang.

Wat maakt dit appartement zo bijzonder:
- Leuk gelegen met openbare parkeergelegenheid voor de deur
- Een eigen tuin! Het beste van 2 werelden
- Badkamer gerenoveerd in 2017
- Woonkamer is tuingericht en heeft veel privacy
- Tuin met eigen achterom
- Onderhoudsvriendelijke plavuizen- en laminaatvloer

Bijzonderheden:

- Minimale huurtermijn 12 maanden
- Waarborgsom 1 maand
- Unieke locatie nabij Universiteit van Tilburg
- Direct betrekbaar
- Alle voorzieningen in korte nabijheid
- Hoog afwerkingsniveau
- Voldoende- en gratis parkeergelegenheid

 

Huurprijs opbouw:

 

Kale huurprijs        EUR 709,00

VVE kosten            EUR 35,00

Meubilering            EUR 200,00 ( Verplicht af te nemen ) +

 

Totaal                     EUR 945,00 exclusief verbruik gas, water, licht, internet en tv signaal )

 

Indien u geïnteresseerd bent in deze woning, kunt u zich  inschrijven en direct contact opnemen met De Huisleutel Tilburg@dehuissleutel.nl. De contractkosten zijn EUR 250,00 ( excl. 21 btw ).

 

Aanwezige keukenapparatuur

Magnetron, Oven, Koelkast met vriesvak, Gasfornuis


Badkamer

Wastafel, Douche


Tuin

Eigen tuin, Eigen achterom


Stellenboschlaan 14

Stellenboschlaan 14

Tilburg

meer informatie