Clarissenhof 471

€ 945,- p/m excl.

Clarissenhof 471

5041 RV, Tilburg

Beschikbaar per: 7 maart 2018, dit is een indicatie aangezien dit een nieuwbouw project is.

Stadsappartement met eigen tuin (oppervlakte 30m2)

Let op! De bijgesloten foto's van de binnenzijde zijn gemaakt in een soortgelijk appartement met dezelfde indeling, alleen de kleur van de vloer kan afwijken van de werkelijkheid. 

We plannen een kijkavond/moment met de huidige bewoner(s). Bezichtigingen voor deze woning vinden plaats op 1 moment, dit is een kijkavond/bezichtigingsmoment. Bezichtigingen kunnen via de website worden aangevraagd.

Appartement type: Gebouw Brokx, Appartement E05 - 254 , type RAAD, begane grond, 57m2

Omschrijving:

Clarissenhof bestaat uit verschillende gebouwen, die samen met de Medeklinkert, de Houtloods en het Clarissenklooster een binnenstedelijke, maar toch groene, buurt vormen.Clarissenhof is open, maar door het samenspel van hofjes, doorkijkjes, straatjes en poortjes toch beschut. Eigen tuintjes worden gecombineerd met gedeelde tuinen, pleintjes en moestuinen, waardoor een groene omgeving ontstaat.
Het is er heerlijk rustig, autovrij en toch goed bereikbaar. Vanzelfsprekend met de trein, maar ook met de auto. Een eigen garage zorgt voor voldoende parkeerplekken op loopafstand. De centrale kloostergang vormt een natuurlijke ontmoetingsplek voor de bewoners.

Clarissenhof ligt op één minuut lopen van het Centraal Station, in de nieuwe hotspot van Tilburg: Spoorzone 013. Uitgebreide winkelvoorzieningen, restaurants, musea en theater liggen op loopafstand. Via de passage onder het spoor door wandel je direct de Tilburgse binnenstad in.

Appartement type : Raad

In dit tweekamerappartement heb je alle ruimte die je nodig hebt. Je slaapkamer baadt in een zee van licht dankzij de kamerhoge ramen. In de woonkamer kun je gaan voor een etage met de sfeervolle boogramen of met rechte ramen, waardoor je geniet van nog meer lichtinval. De tuin van 30m2 of het balkon ligt op het westen dus je profiteert van de heerlijke middagzon. 

 

Plattegrond appartement type Raad;

Oppervlakte appartement  57 m2

Eigen tuin: ja, oppervlakte 30m2

 

Bijzonderheden:

- Instapklaar en gemoderniseerd appartement, eigen tuin.

- Geen huisdieren toegestaan (honden en katten)

- Zeer dichtbij het gezellige centrum van Tilburg.

- Let op! De minimale huurtermijn bedraagt 12 maanden, borgsom 1 maand.

 

De totale huurprijs per maand bedraagt EUR 945,00 (exclusief elektra, water, blokverwarming EUR 80,00, internet en TV signaal).

 

Indien u geïnteresseerd bent in deze woning, kunt u zich inschrijven en direct contact opnemen met De Huissleutel tilburg@dehuissleutel.nl. De aanhuurkosten zijn EUR 250,00 (exclusief 21 procent btw).

Aanwezige keukenapparatuur

Afzuiging, Keramische kookplaat, Oven


Badkamer

Mechanische afzuiginstallatie, Wastafel, Douche


Parkeermogelijkheid

Gratis parkeergelegenheid


Tuin

Berging, Eigen tuin


Louis Bouwmeester 37

Louis Bouwmeester 37

Tilburg

meer informatie