Clarissenhof E19

€ 895,- p/m excl.

Clarissenhof E19

, Tilburg

Beschikbaar per: 1 januari 2018  Stadsappartement met balkon!

Appartement type: Gebouw Brokx, Appartement E19, type RAAD, 2e etage, 57m2

Omschrijving:

Clarissenhof bestaat uit verschillende gebouwen, die samen met de Medeklinkert, de Houtloods en het Clarissenklooster een binnenstedelijke, maar toch groene, buurt vormen.Clarissenhof is open, maar door het samenspel van hofjes, doorkijkjes, straatjes en poortjes toch beschut. Eigen tuintjes worden gecombineerd met gedeelde tuinen, pleintjes en moestuinen, waardoor een groene omgeving ontstaat.
Het is er heerlijk rustig, autovrij en toch goed bereikbaar. Vanzelfsprekend met de trein, maar ook met de auto. Een eigen garage zorgt voor voldoende parkeerplekken op loopafstand. De centrale kloostergang vormt een natuurlijke ontmoetingsplek voor de bewoners.

Clarissenhof ligt op één minuut lopen van het Centraal Station, in de nieuwe hotspot van Tilburg: Spoorzone 013. Uitgebreide winkelvoorzieningen, restaurants, musea en theater liggen op loopafstand. Via de passage onder het spoor door wandel je direct de Tilburgse binnenstad in.

Appartement type : Raad

In dit tweekamerappartement heb je alle ruimte die je nodig hebt. Je slaapkamer baadt in een zee van licht dankzij de kamerhoge ramen. In de woonkamer kun je gaan voor een etage met de sfeervolle boogramen of met rechte ramen, waardoor je geniet van nog meer lichtinval. De tuin van 30m2 of het balkon ligt op het westen dus je profiteert van de heerlijke middagzon. 

 

Plattegrond appartement type Raad;

Oppervlakte appartement  57 m2

Oppervlakte balkon  7 m2
 

 

Bijzonderheden:

- Instapklaar en gemoderniseerd appartement

- Geen huisdieren toegestaan ( honden en katten)

- Dichtbij het gezellige centrum van Tilburg.

- Let op! Minimale huurtermijn van 12 maanden, borgsom 1 maand.

 

De totale huurprijs per maand bedraagt  EUR 895,00 ( exclusief elektra, internet en TV signaal ).

 

Indien u geïnteresseerd bent in deze woning, kunt u zich inschrijven en direct contact opnemen met De Huissleutel tilburg@dehuissleutel.nl. De aanhuurkosten zijn EUR 250,00 ( exclusief 21 procent btw ).

Beeklaan

Beeklaan

Tilburg

meer informatie