Willem Huberstraat 20

€ 885,- p/m excl.

Willem Huberstraat 20

5213 SV, Den Bosch

Per direct beschikbaar: ( helaas is geen huurtoeslag mogelijk op dit adres )

We plannen een kijkavond/moment met de huidige bewoner(s). Bezichtigingen voor deze woning vinden plaats op 1 moment, dit is een kijkavond/bezichtigingsmoment. Bezichtigingen kunnen via de website worden aangevraagd.

Tot in de puntjes afgewerkt 2 - kamer appartement gelegen in een gemoedelijke woonomgeving.

Woonoppervlakte: 55 m2

Aantal slaapkamers: 1

Balkon: ja

Omschrijving:

De woning beschikt onder andere over een woonkamer met een grote raampartij en dubbele deuren, een eigentijdse open keuken, een slaapkamer en praktische opbergruimtes. Winkels liggen aan de overkant en ook uitvalswegen en het stadscentrum zijn dichtbij.

Algemeen

De hoofdentree heeft een moderne, frisse uitstraling. Het complex is voorzien van een intercomsysteem. Het bellentableau en de brievenbussen zijn geplaatst bij de entree. 


Indeling appartement

De ruime entree/gang heeft een centrale ligging in het appartement en geeft toegang tot alle vertrekken. De toiletruimte is ook gesitueerd in de gang en is uitgerust met een staand closet en fonteintje.

Woonkamer
De royale woonkamer van circa 32 m2 heeft door drie kamerhoge dubbele deuren en de ligging op het zuiden veel lichtinval. Dat zorgt voor een aangename sfeer. De rechthoekige vorm van de woonkamer maakt inrichten eenvoudig. Er is plaats voor zowel een ruime zithoek als een eethoek voor zes personen.

Keuken
De keuken is gesitueerd om het hoekje van de kamer, daardoor is er geen direct zicht op het aanrecht. De rechte opstelling heeft een keurige uitstraling.

De keuken is voorzien van een vaatwasser, koelkast en elektrische kookplaat.

Een inpandige bergkast toegankelijk vanuit de keuken zorgt voor extra opbergmogelijkheden.

Slaapkamer

De slaapkamer biedt plaats aan een groot tweepersoonsbed en een brede kledingkast. 


Badkamer
De ruime badkamer is afgewerkt met dezelfde betegeling als de toiletruimte: witte wandtegels (plafondhoog) en antraciet vloertegels. Er is een vaste wastafel met proseleinen plateau, spiegel, wasmachine aansluiting, verlichting en een douchehoek met een thermostaatkraan. Er is ruimte voor het plaatsen van een badkamerkast en/of wastafelmeubel. 

Eigen aangewezen parkeerplaats en eigen berging aanwezig.

Huurprijs:

Let op! De vermelde huurprijs is exclusief verbruik gas, water en licht.

 

Indien u geïnteresseerd bent in deze woning, kunt u zich inschrijven en direct contact opnemen met De Huissleutel tilburg@dehuissleutel.nl. De aanhuurkosten bedragen EUR 250,00 ( excl 21% BTW ). 

Stellenboschlaan 14

Stellenboschlaan 14

Tilburg

meer informatie