Wittebollestr  ST 42 S4

€ 440,- p/m excl.

Wittebollestr ST 42 S4

5046 CE, Tilburg

Wittebollestraat Semi Studio: 

Studio: Per 15 augustus 2017  beschikbaar.

Studio met eigen badkamer met gemeenschappelijke keuken. Aanvragen huurtoeslag is niet mogelijk.

Locatie:

In totaal zijn er 10 semi studio's gerealiseerd op gewilde locatie nabij centrum! De studio's liggen op ongeveer 6 minuten fietsafstand van de Universiteit. Het complex is gelegen nabij de prachtige Goirkestraat, gekenmerkt door haar mooie authentieke panden uit de oude textielperiode, textielmuseum, vele winkeltjes en eetgelegenheden. Tevens ontwikkeling van vele nieuwbouwprojecten in deze buurt.

Winkelvoorzieningen:
Op korte afstand ( 300 meter ) is het Bart van Peltplein gelegen, een kleinschalig winkelcentrum ( gratis parkeren) met een groot vernieuwd Jumbo-supermarkt filiaal, drogisterij, postwinkel en bloemenwinkel. Tevens gunstig gelegen nabij uitvalswegen.

Woonkamer:
Het woonkamer/slaapkamergedeelte is voorzien van nieuw sanitair en nieuw schilderwerk. De studio is voorzien van kunststofkozijnen en dubbel glas. Er is geen aparte slaapkamer, een slaapbank is dus de ideale oplossing! 

Tv-signaal en internet zijn inbegrepen in de huurprijs.
 

Gemeenschappleijke keuken:
Het nieuwe keukenmeubel is voorzien van een elektrische kookplaat, koelkast met vriesvak, RVS afzuigkap en voldoende kastruimte. De gemeenschappelijke keuken wordt enkel maar met 5 andere bewoners gedeeld. Zie foto's.

Badkamer:
Ruime en zeer nette badkamer, welke is voorzien van een eigen douche (met douche deuren), wastafel, wasmachineaansluiting, mechanische afzuiging, nieuw tegelwerk, spiegel en hangend toilet.

Fietsenberging aanwezig voor het veilig stallen van de fiets.

Bijzonderheden:

- Minimale huurtermijn 12 maanden
- Huurtoeslag aanvragen is niet mogelijk ( studio’s hebben geen eigen huisnummer )
- Waarborgsom bedraagt 1,5 maand
- Woonoppervlakte bedraagt ca. 25 m2
- Geen huisdieren toegestaan
- Geen aparte slaapkamer

 

Huurprijs:

Let op! De vermelde prijs is exclusief voorschot gas, water en licht.

De totale huurprijs per maand, inclusief voorschot gas, water, licht is EUR 500,00


Indien u geïnteresseerd bent in deze woning, kunt u zich nschrijven en direct contact opnemen met De Huissleutel om een bezichtiging in te plannen Tilburg@dehuissleutel.nl. De contractkosten zijn EUR 250,00 ( exclusief 21 procent btw ).

Stellenboschlaan

Stellenboschlaan

Tilburg

meer informatie