Blikkenburg 37

€ 709,- p/m excl.

Blikkenburg 37

4385 HJ, Vlissingen

Blikkenburg 37 Vlissingen

Beschikbaar: Per direct!   Appartement met huurtoeslagmogeljkheid.

 

BEZICHTIGING ZAL PLAATS VINDEN OP 22 MEI OM 12.00 UUR 

Prettig appartement op de begane grond met eigen tuin, vrije achterom en berging, gelegen aan de buitenrand van de wijk 'Bossenburg'. De ligging is aan het groen en de watergang, in een autoluw straatje. Een mooi en groen uitzicht dus, op een rustige lokatie in de wijk. 

Begane grond: 
Entree met hal en meterkast en toegang tot de ruime slaapkamer aan de voorzijde van het complex. De slaapkamer geeft toegang tot de badkamer, welke tevens via de hal te betreden is. De badkamer beschikt over een goede ruimte met een douche, een wastafel en een toilet. De woonkamer is ruim en beschikt over lekker veel glas, waardoor het een lichte ruimte is en er zicht is op de achtertuin. Voorts staat de woonkamer in open verbinding met de nette keuken, welke is voorzien van inbouwapparatuur. 

De badkamer zal nog volledig worden gerenoveerd.

Bijzonderheden 
De woning heeft een eigen voor- en achteruin. De achtertuin beschikt over een vrije achterom. Naast de woning zijn diverse parkeervakken met voldoende plaatsen. De berging is op de begane grond gesitueerd en heeft een eigen toegang. De woning wordt c.v. verwarmd middels een HR combitoestel.
 

Huurprijsopbouw:
 

Kale huurprijs                                EUR 709,00

VVE Kosten                                   EUR 106,00


Totaal                                             EUR 815,00  (exclusief gemeentelijke belastingen,gas, water, licht, internet en TV)

 

Huurtoeslag:

Over de kale huurprijs en de servicekosten opgeteld, kan men huurtoeslag aanvragen, de hoogte van de toeslag verschilt per persoon. U kunt de hoogte van de huurtoeslag nauwkeurig berekenen op de website van de Belastingdienst.

Er worden strenge toelatingseisen gehanteerd:

Indien u student bent:

Graag een scan van uw ID bewijs aanleveren, bewijs studiefinanciering van Duo en de maandelijkse bijlage, kopie rekeningafschrift, ouders dienen verplicht een garantstelling op te stellen en scan ID te overleggen.

Indien u werkzaam bent in loondienst:

Graag 3 recente loonstrookjes overleggen, een scan van uw ID bewijs en een scan van uw arbeidscontract en werkgeversverklaring.

Indien u geïnteresseerd bent in deze woning, kunt u per mail contact opnemen met De Huissleutel om een bezichtiging in te plannen tilburg@dehuissleutel.nl. De aanhuurkosten bedragen EUR 250,00 (excl. 21 btw).