Cederstraat 81

€ 705,- p/m excl.

Cederstraat 81

5037 JC, Tilburg

Beschikbaar per 1 maart : appartement met huurtoeslag.

Prima onderhouden 3-kamer-appartement ( 2 slaapkamers ) op de 2e verdieping en met prive berging op de begane grond. 

Dit appartementencomplex ligt vlak bij het centrum, mooi in het groen en naast uitvalswegen voor zowel auto, fiets als openbaar vervoer. Het complex heeft een centrale hal met een voorportaal waarin de brievenbussen hangen en het bellentableau. Middels schuifdeuren wordt toegang verschaft aan de ruime hal. Vanuit deze hal zijn de bergingen toegankelijk, de trapopgang en de liften. 

Bouwjaar: 1965 
Inhoud: circa 220 m³ 
Oppervlakte: circa 75 m² (exclusief balkon) 

appartement: 
Entree/hal met meterkast en toegang tot alle ruimtes. De hal is ruim en afgewerkt met een donkere tegelvoer en gestuukte wanden en plafond. 

De toiletruimte is keurig betegeld. Een zwarte tegel op de vloer en zwarte en witte tegels op de wand. Het bovenste deel van de wanden is gestuukt evenals het plafond. Er is een hangcloset aanwezig met fonteintje. 

De woonkamer is bijzonder ruim en sfeervol. De ruimte is afgewerkt met een mooie donkere laminaatvloer. De wanden en het plafond zijn gestuukt. 

Aan de galerijzijde is de keuken gelegen. Ook de keuken is ruim van opzet met een recht opgesteld keukenblok aan de ene zijde voorzien van een gaskookplaat en spoelbak. Er is een vaste kast aanwezig. De ruimte heeft een donkere tegelvloer. De wanden zijn deels betegeld en deels gestuukt, evenals het plafond. 

Slaapkamer 1 geeft toegang tot het balkon. Er ligt een laminaatvloer en de wanden zijn gestuukt. Het plafond is extra afgewerkt met gipsplaten. Slaapkamer 2 heeft eveneens een laminaatvloer en gestuukte wanden. Hier is het plafond gestuukt. In deze kamer bevindt zich de wasmachineaansluiting. 

De badruimte is keurig afgewerkt. De wanden zijn geheel betegeld, op de vloer ligt een tegel en het plafond is gestuukt. De ruimte is voorzien van een ronde wastafel en er is een douche gerealiseerd welke af te sluiten is met glazen deurtjes.

Bijzonderheden:

- Minimaal huurperiode van 12 maanden, waarborgsom 1 maand
- Géén huisdieren toegestaan
- Voldoende gratis parkeergelegenheid, nabij uitvalswegen gelegen.
- Het appartement heeft twee aparte slaapkamers
- Nabij supermarkt,winkels en stadscentrum
- Nabij treinstation en Universiteit van Tilburg, 3 minuten fietsen

Uitleg huurprijs opbouw:

De kale huurprijs bedraagt                          EUR 705,00

V.V.E. bijdrage                                             EUR 110,00

Berging     ( verplicht )                                 EUR 150,00 +

Totale huurprijs                                           EUR 965,00 ( Exclusief verbruik stookkosten, gas en elektra, internet en tv )


Indien u geïnteresseerd bent in deze woning, kunt u zich inschrijven en direct contact opnemen met De Huissleutel  tilburg@dehuissleutel.nl. De aanhuurkosten zijn EUR 250,00 ( exclusief 21 procent btw)

 

Aanwezige keukenapparatuur

Gasfornuis


Parkeermogelijkheid

Parkeervergunnning vereist


Tuin

Balkon, Berging


Veldhovenring 64 02

Veldhovenring 64 02

Tilburg

meer informatie