Enschotsestraat 157

€ 575,- p/m excl.

Enschotsestraat 157

5014 DD, Tilburg

Te huur kantoorruimte ( Deze kantoorruimte is NIET geschikt voor bewoning, enkel geschikt als kantoor )

ENSCHOTSESTRAAT 157 (5041 DD) TILBURG 

Wilt u zich vestigen nabij dé toplocaties van Tilburg? 

LIGGING 
De winkelruimte is gelegen nabij de wijk De Besterd, Spoorzone en de Tilburgse binnenstad. Het pand ligt op een herkenbare locatie. In de directe omgeving zijn diverse lokale winkels gevestigd. Het object is goed te bereiken middels de Ringbaan-Oost en centrum, en ligt op circa 5 autominuten van de snelweg en op loopafstand van het stadscentrum en centraal station van Tilburg. De omgeving kenmerkt zich door een grote verscheidenheid aan detailhandel en andere bedrijvigheid. 

Het object is op korte afstand gelegen van het stadscentrum van Tilburg! 

BIJZONDERHEDEN 
Het object wordt gekenmerkt door haar zeer courante maatvoering, de ruimte is ruim van opzet en voorzien van daglichttoetreding. 

BEREIKBAARHEID 
De Enschotsestraat  is goed bereikbaar, zowel met eigen als met het openbaar vervoer. Het NS-station Centraal bevindt zich op circa 9 minuten loopafstand, ook zijn er bushaltes tegenover deze kantoorlocatie gesitueerd. Tevens een uitgebreide brievenbus met kluisjesfunctie tegenover het pand gelegen. Daarnaast is de locatie met de auto eveneens uitstekend te bereiken 

DOELGROEP 
De te verhuren winkel -/kantoorruimte leent zich uitermate goed voor een lokale ondernemer, gelet op de lokale bekendheid van de locatie. De voornaamste bestemming/doelgroep: 
a. detailhandel; 
b. dienstverlening; 
c. kantoor 

ALGEMEEN 
Het object heeft een courante architectuur en goed ingedeelde ruimte. Volop mogelijkheid tot openbaar en gratis parkeren in de nabije omgeving 

OPPERVLAKTEN 
Bedrijfsruimte heeft een netto oppervlakte van 40 m2. 

De ruimte is voorzien van een mooie- en rustieke eikenhouten vloer en plafondverlichting ( spotjes )

Keukenpantry aanwezig met toilet.

PARKEREN 
Er is in de directe nabijheid voldoende GRATIS parkeergelegenheid 

VOORZIENINGEN 
De ruimte wordt in overleg opgeleverd, casco: 
- oplevering in overleg naar wens huurder 

HUURPRIJS 
EUR 650,- ( inclusief vorschot gwl ).  Waarborgsom 1,5 maand.OPLEVERDATUM 
Aanvaarding kan per direct geschieden

HUURPERIODE 
Minimale huurperide is 1 jaar 

OVEREENKOMST 
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 2014, artikel 7:290 BW winkelruimte (en overige bedrijfsruimten) met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

 

Indien u geïnteresseerd bent in deze woning, kunt  direct contact opnemen met De Huissleutel tilburg@dehuissleutel.nl. De contractkosten zijn EUR 250,00 ( exclusief 21 procent btw)