Molenstraat 88

€ 709,- p/m excl.

Molenstraat 88

5014 NE, Tilburg

Beschikbaar per 1 juni 2018:   Gestoffeerd stadsappartement, oppervlakte 67 m2, met eigen parkeerplaats en huurtoeslagmogelijkheid.

Let op! De kale huurprijs bedraagt EUR 710,00.  De totale huurprijs exclusief verbruik gas, water, licht, internet en tv bedraagt EUR 885,00

( De woning wordt op dit moment gerenoveerd, binnenkort meer foto's beschikbaar).

We plannen een kijkavond/moment met de huidige bewoner(s). Bezichtigingen voor deze woning vinden plaats op 1 moment, dit is een kijkavond/bezichtigingsmoment. Bezichtigingen kunnen via de website worden aangevraagd.

Omschrijving:

Keurig afgewerkt drie-kamerappartement op loopafstand van het centrum. Eigen stadstuin met veel privacy, gelegen op het zuiden. Het appartement is gesitueerd op de begane grond en heeft een aangewezen parkeerplaats op het achtergelegen binnenterrein. Deze is vanaf de straatzijde middels een elektrische roldeur te bereiken. De toegang van het appartement is aan de voorzijde van het complex. Deze hoeft niet met anderen te worden gedeeld.

Kenmerken:

Woonoppervlakte:  67m2

Stadstuin: 27m2

Bouwjaar: 2004


Indeling:

Het appartement is gelegen op de begane grond. Entree/hal met garderobe nis. Ruime woonkamer met open keuken (33m2)( aanwezige apparatuur nog even onbekend ). Gang met toegang tot inpandige berging met opstelling voor de was apparatuur en HR-combiketel (ca. 2,5m2), toilet, badkamer, slaapkamer (ca. 12m2) en kleine extra kamer (ca. 6m2). Alle vertrekken (m.u.v. toilet en badkamer) zijn voorzien van een nieuwe laminaatvloer. De toiletruimte en badkamer zijn volledig betegeld. De badkamer (ca. 4,5m2) is voorzien van een douchecabine, wastafel met meubel en een radiator.

Locatie:
Het bruisende hart van Midden-Brabant, is van oudsher een industriestad. Tilburg was vroeger de wolstad van Nederland, nu staat het bekend om de grote variëteit aan middelgrote en kleinere bedrijven in vele industriële sectoren. Heden telt de gemeente ruim 200.000 inwoners.
Tilburg heeft drie stations: Tilburg CS, Station Tilburg Universiteit en Tilburg Reeshof. Ook heeft Tilburg een uitstekend netwerk van fietspaden: de zogenaamde Sternet-routes In tegenstelling tot veel andere steden van vergelijkbare grootte ligt Tilburg slechts aan één belangrijke snelweg. Dat is de A58.

Algemeen:

- Instapklaar appartement

- Volledig geïsoleerd

- Eigen aangewezen parkeerplaats

- Ideale ligging direct nabij winkels en het stadscentrum

- Waarborgsom 1,5 maand

- Minimale huurperiode 1 jaar

- Bij voorkeur niet-rokende huurder(s)

- Geen honden/katten
 

Huurprijsopbouw:

Kale huurprijs                                   EUR   709,00

Parkeerplaats  en stoffering             EUR   176,00 +

Totaal                                                EUR   885,00 ( exclusief, gas, elektra, water, internet en tv signaal ) 

             

Indien u geïnteresseerd bent in deze woning, kunt u zich inschrijven en direct contact opnemen met De Huissleutel om een bezichtiging in te plannen via Tilburg@dehuissleutel.nl. De contractkosten bedragen EUR 250,00 ( exclusief 21% btw ).

 

Nieuwbouwproject Schouwburgring

Nieuwbouwproject Schouwburgring

Tilburg

meer informatie

Telegraafstraat 25 01

Telegraafstraat 25 01

Tilburg

meer informatie