Molenstraat 88 05

€ 709,- p/m excl.

Molenstraat 88 05

5014 NE , Tilburg

Adres: Molenstraat 88-5 ( Binnenkort meer foto's beschikbaar )

Beschikbaar per 1 februari 2019:   Gestoffeerd stadsappartement, oppervlakte 60 m2, met eigen parkeerplaats, aparte berging en huurtoeslagmogelijkheid.

Let op! De kale huurprijs bedraagt EUR 709,00.  De totale huurprijs exclusief verbruik gas, water, licht, internet en tv bedraagt EUR 925,00

Bezichtigingen kunnen via de website worden aangevraagd.

Omschrijving:

Keurig afgewerkt twee-kamerappartement ( 1 slaapkamer ) op loopafstand van het centrum. Eigen balkon, gelegen op het zuiden. Het appartement is gesitueerd op de derde verdieping ( lift aanwezig ) en heeft een aangewezen parkeerplaats en eigen berging op het achtergelegen binnenterrein. Deze is vanaf de straatzijde middels een elektrische roldeur te bereiken. 

Kenmerken:

Woonoppervlakte:  60m2

Balkon: 5m2

Bouwjaar: 2004


Indeling:

Het appartement is op de derde verdieping. Entree/hal met garderobe nis. Ruime woonkamer met gietvloer en open keuken (33m2)( aanwezige apparatuur nog even onbekend ). Gang met toegang tot inpandige berging met opstelling voor de was apparatuur en HR-combiketel (ca. 2,5m2), toilet, badkamer en slaapkamer (ca. 12m2). Alle vertrekken (m.u.v. toilet en badkamer) zijn voorzien van de gietvloer. De toiletruimte en badkamer zijn volledig betegeld. De badkamer (ca. 4,5m2) is voorzien van een douche, wastafel en radiator.

Locatie:
Het bruisende hart van Midden-Brabant, is van oudsher een industriestad. Tilburg was vroeger de wolstad van Nederland, nu staat het bekend om de grote variëteit aan middelgrote en kleinere bedrijven in vele industriële sectoren. Heden telt de gemeente ruim 200.000 inwoners.
Tilburg heeft drie stations: Tilburg CS, Station Tilburg Universiteit en Tilburg Reeshof. Ook heeft Tilburg een uitstekend netwerk van fietspaden: de zogenaamde Sternet-routes In tegenstelling tot veel andere steden van vergelijkbare grootte ligt Tilburg slechts aan één belangrijke snelweg. Dat is de A58.

Algemeen:

- Instapklaar appartement

- Volledig geïsoleerd

- Eigen aangewezen parkeerplaats

- Ideale ligging direct nabij winkels en het stadscentrum

- Let op! Minimale huurtermijn van 12 maanden, borgsom 1,5 maand.

- Bij voorkeur niet-rokende huurder(s)

- Geen honden/katten
 

Huurprijsopbouw:

Kale huurprijs                                                    EUR   709,00

Parkeerplaats, berging, VVE  en stoffering      EUR    216,00 +

Totaal                                                                EUR   925,00 ( exclusief, gas, elektra, water, internet en tv signaal ) 

             

Indien u geïnteresseerd bent in deze woning, kunt u zich inschrijven en direct contact opnemen met De Huissleutel om een bezichtiging in te plannen via Tilburg@dehuissleutel.nl. De contractkosten bedragen EUR 250,00 ( exclusief 21% btw ).

Badkamer

Mechanische afzuiginstallatie, Toilet, Douche


Parkeermogelijkheid

Gratis parkeergelegenheid , Eigen parkeerplaats


Tuin

Balkon


Veldhovenring 64 02

Veldhovenring 64 02

Tilburg

meer informatie