Pres Rooseveltlaan 134

€ 719,- p/m excl.

Pres Rooseveltlaan 134

4382 KV, Vlissingen

Per direct beschikbaar: Schitterend- en compleet gerenoveerd appartement ( mei 2019 ) met huurtoeslagmogelijkheid!

Omschrijving:

Aan een doorgaande straat niet ver van het centrum gelegen, leuk en ruim appartement (ca. 85 m2). Het appartement is op de 2e verdieping (bovenste) gelegen en heeft een berging van 6 m2 op de begane grond. Het appartement is onlangs aan de binnenzijde volledig gerenoveerd.

Indeling: entree met intercom; trapopgang naar 2e verdieping

Appartement: entree; ruime hal; toilet; kleine doucheruimte; 3 slaapkamers; royale woonkamer met zit- en eetgedeelte; nieuwe- en moderne keuken; zonnig balkon aan de achterzijde, gelegen op het zuiden.

Het geheel is voorzien van betonvloeren, nieuwe c.v. en gedeeltelijk dubbel glas.

Fijne ligging met winkels, Boulevard en strand op korte afstand.

WONEN IN VLISSINGEN 
Wonen in Vlissingen is zeker geen straf! Het is een stad met volop voorzieningen, bruisend uitgaansleven, grote bioscoop met theaterzaal, heerlijke boulevard en stranden. Volop mogelijkheden om je te vermaken met vrienden en/of familie zowel in de zomer als in de winter. 
 

Bijzonder goed geschikt voor jonge starters of kleine huishoudens.

 

Huurprijsopbouw:

Kale huurprijs                                  EUR 719,00

V.V.E. Kosten                                   EUR 130,00  

Berging                                            EUR  96,00 +

Totaal                                                EUR 945,00

(exclusief gemeentelijke belastingen, gas, water, licht, internet en TV )

 

Huurtoeslag:

Over de kale huurprijs en de servicekosten opgeteld, kan men huurtoeslag aanvragen, de hoogte van de toeslag verschilt per persoon. U kunt de hoogte van de huurtoeslag nauwkeurig berekenen op de website van de Belastingdienst.

Er worden strenge toelatingseisen gehanteerd:

Indien u student bent:

Graag een scan van uw ID bewijs aanleveren, bewijs studiefinanciering van Duo en de maandelijkse bijlage, kopie rekeningafschrift, ouders dienen verplicht een garantstelling op te stellen en scan ID te overleggen.

Indien u werkzaam bent in loondienst:

Graag 3 recente loonstrookjes overleggen, een scan van uw ID bewijs en een scan van uw arbeidscontract en werkgeversverklaring.

Indien u geïnteresseerd bent in deze woning, kunt u per mail contact opnemen met De Huissleutel om een bezichtiging in te plannen tilburg@dehuissleutel.nl. De aanhuurkosten bedragen EUR 250,00 (excl. 21 btw).