Van Dishoeckstraat 116

€ 718,- p/m excl.

Van Dishoeckstraat 116

4381 VA, Vlissingen

Beschikbaar per: 21 maart 2019  Appartement met huurtoeslagmogeljkheid.

Open kijkmiddag 21 maart om 14.30 uur tot 15.00 uur, u kunt zonder aanmelding komen kijken.

Zeer aantrekkelijk appartement met berging, woonoppervlakte ca. 54 m2 / overige inpandige ruimte ca. 1,3 m2 / inhoud ca. 170 m3 

LOCATIE

Dit aantrekkelijke appartement met berging is heel geschikt voor starters en ligt op loopafstand van het (winkel)centrum en de boulevard in Vlissingen. Een fijne plek om thuis te komen en om je thuis te voelen. Kom het zelf ervaren en maak een afspraak om te bezichtigen, het is de moeite waard! 

ENTREE 
Via de hoofdingang, waar zich de postbussen bevinden, kunnen we zowel met de trap als de lift naar de eerste verdieping. Hier komen we het appartement binnen in de gang (ca. 3 m2), waar zich o.a. de meterkast bevindt. 

WOONKAMER 
Aan het eind van de gang komen we in de lichte woonkamer (22,5 m2) met openslaande deuren naar een klein, gezellig en beschut balkon waar je heerlijk kunt genieten van een zonnetje na een drukke dag. 

KEUKEN 
Links van de ingang in de woonkamer ligt een keurige keuken (5 m2) met een royaal werkblad, goede opbergruimte, gaskookplaat met afzuigkap, ronde gootsteen en een losgeplaatste koel/vriescombinatie die ook bij de koop is inbegrepen. 

BADKAMER 
Gaan we terug de gang in, dan geeft de eerstvolgende deur toegang tot een mooie lichte badkamer (3,2 m2) met ruime douchecabine met stortdouche, een modern wastafelmeubel en inbouwverlichting. 

TOILETRUIMTE 
Ook via de gang toegang tot een separate toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje, het tegelwerk in dezelfde uitvoering als de badkamer. 

SLAAPKAMER 
Dan direct links van de ingang een fijne lichte slaapkamer (12,4 m2). Hier vinden we ook een afgesloten ruimte waar de boiler hangt (welke bij veel van de andere appartementen in de keuken hangt) en waar de aansluiting voor de wasmachine is. 

BERGING 
Beneden naast de hoofdingang bevindt zich de afsluitbare toegang tot de ruimtes met ook weer afsluitbare bergruimtes. Je hebt dus een eigen berging (4 m2) waar ruimte is voor fietsen en overige zaken. Deze berging is droog en warm. 

VVE 
De Vereniging voor Eigenaren kent een maandelijkse bijdrage van EUR 192,- per maand. Dit is inclusief het maandelijkse voorschot van € 60,- voor de verwarming. Het appartement wordt verwarmd middels blokverwarming en heeft dus geen eigen CV-ketel. Tevens omvat de VvE bijdrage de kosten voor de opstalverzekering. 

ALGEMEEN 
Het is een keurig onderhouden appartement, net helemaal geschilderd aan de binnenzijde in frisse lichte tinten. Een fijn appartement om te wonen, op korte afstand van vele voorzieningen waardoor je veel lopend kunt doen als je dat wilt. In de directe omgeving geldt parkeren met parkeervergunning. Kosten hiervoor bedragen EUR 60,- per jaar. 

WONEN IN VLISSINGEN 
Wonen in Vlissingen is zeker geen straf! Het is een stad met volop voorzieningen, bruisend uitgaansleven, grote bioscoop met theaterzaal, heerlijke boulevard en stranden. Volop mogelijkheden om je te vermaken met vrienden en/of familie zowel in de zomer als in de winter. 
 

Bijzonder goed geschikt voor jonge starters of kleine huishoudens.

 

Huurprijsopbouw:

Kale huurprijs                                EUR 718,00

VVE Kosten                                   EUR 192,00 + 

(incl. VOORSCHOT EUR 60,00 verwarming en gas (verbruikt door gaskookstel)

Totaal                                             EUR 910,00  (exclusief gemeentelijke belastingen, water, licht, internet en TV)

 

Huurtoeslag:

Over de kale huurprijs en de servicekosten opgeteld, kan men huurtoeslag aanvragen, de hoogte van de toeslag verschilt per persoon. U kunt de hoogte van de huurtoeslag nauwkeurig berekenen op de website van de Belastingdienst.

Er worden strenge toelatingseisen gehanteerd:

Indien u student bent:

Graag een scan van uw ID bewijs aanleveren, bewijs studiefinanciering van Duo en de maandelijkse bijlage, kopie rekeningafschrift, ouders dienen verplicht een garantstelling op te stellen en scan ID te overleggen.

Indien u werkzaam bent in loondienst:

Graag 3 recente loonstrookjes overleggen, een scan van uw ID bewijs en een scan van uw arbeidscontract en werkgeversverklaring.

Indien u geïnteresseerd bent in deze woning, kunt u per mail contact opnemen met De Huissleutel om een bezichtiging in te plannen tilburg@dehuissleutel.nl. De aanhuurkosten bedragen EUR 250,00 (excl. 21 btw).