Westerzicht 657

€ 642,- p/m excl.

Westerzicht 657

4385 CC, Vlissingen

Westerzicht 657

Beschikbaar:  Per direct   Appartement met huurtoeslagmogelijkheid.

Registratie mogelijk voor 2 personen.

 

BEZICHTIGING ZAL PLAATS VINDEN OP 22 MEI om 11:30 UUR 

Leuk gelegen en netjes onderhouden 2-kamer appartement op de 1e verdieping. Het appartement is compact, geschikt voor een 1 à 2- persoonshuishouden en ligt rustig aan een hofje. Het geheel is in de loop der tijd gemoderniseerd. Het bouwjaar is ca. 1976 en de grootte is ongeveer 60 m2. 

Indeling: opgang; entree. 

Indeling appartement: hal; meterkast; binnenberging; nette, vernieuwde badkamer met toilet; douche en wastafel; woonkamer met laminaatvloer en toegang naar de slaapkamer; dichte keuken met prima inrichting met ingebouwde apparatuur. Leuk balkon op de zon gelegen. 
 

WONEN IN VLISSINGEN 
Wonen in Vlissingen is zeker geen straf! Het is een stad met volop voorzieningen, bruisend uitgaansleven, grote bioscoop met theaterzaal, heerlijke boulevard en stranden. Volop mogelijkheden om je te vermaken met vrienden en/of familie zowel in de zomer als in de winter. 
 

Bijzonder goed geschikt voor jonge starters of kleine huishoudens.

 

Huurprijsopbouw:
 

Kale huurprijs                                EUR 642,00

VVE Kosten                                   EUR 88,00 

Service kosten                              EUR 20,00

Totaal                                             EUR 750,00  (exclusief gemeentelijke belastingen,gas, water, licht, internet en TV)

 

Huurtoeslag:

Over de kale huurprijs en de servicekosten opgeteld, kan men huurtoeslag aanvragen, de hoogte van de toeslag verschilt per persoon. U kunt de hoogte van de huurtoeslag nauwkeurig berekenen op de website van de Belastingdienst.

Er worden strenge toelatingseisen gehanteerd:

Indien u student bent:

Graag een scan van uw ID bewijs aanleveren, bewijs studiefinanciering van Duo en de maandelijkse bijlage, kopie rekeningafschrift, ouders dienen verplicht een garantstelling op te stellen en scan ID te overleggen.

Indien u werkzaam bent in loondienst:

Graag 3 recente loonstrookjes overleggen, een scan van uw ID bewijs en een scan van uw arbeidscontract en werkgeversverklaring.

Indien u geïnteresseerd bent in deze woning, kunt u per mail contact opnemen met De Huissleutel om een bezichtiging in te plannen tilburg@dehuissleutel.nl. De aanhuurkosten bedragen EUR 250,00 (excl. 21 btw).

Badkamer

Wastafel, Toilet, Douche, Mechanische afzuiginstallatie


Tuin

Balkon