Vacatures

Stage vacature

De Huissleutel plaatst huurwoningen die vrijkomen voor de aanhuur en verhuur op zijn website, en wordt dagelijks door meer dan 150 keer per dag door woningzoekenden bezocht. De Huissleutel is van cruciaal belang voor woningzoekenden omdat wij toekomstige huurders met vrije woningen samenbrengen. Dit uit zich in contact aanvraag e-mails naar de makelaars maar ook in doorgestuurd internetverkeer en gepleegde telefoontjes.

Essentieel om groei vast te houden is de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen. Dat wil zeggen; vrije huurwoningen op de website tonen die nog niet verhuurd zijn, unieke- en kwalitatieve huurwoningen tonen, mooie foto’s en correcte tekstomschrijvingen bij de objecten tonen, uiterst hoge reactiesnelheid op mailverkeer, flexibele bezichtigingstijden, persoonlijk aanspreekpunt zijn en bovenal algehele betrouwbare dienstverlening verlenen aan onze cliënten . Woningzoekers haken af wanneer de kwaliteit van het aanbod en dienstverlening onvoldoende is. Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen hanteren wij hoge eisen ten aanzien van de bedrijfsvoering en gedragscode.

Je opdracht is het samenstellen van een document waarin aanbevelingen worden gedaan waarmee de gedragscode en de bedrijfsvoering in algemene zin efficiënter kan worden nageleefd.

Wat bieden wij? Een student heeft bij ons na een paar maanden goede basiskennis en praktijkervaring opgedaan op het gebied van Quality Management. De sfeer is buitengewoon gezellig en ondernemend. Zaken worden snel opgepakt en uitgevoerd. Studenten met interesse voor ondernemerschap, slimme internetmarketing, vastgoed en makelaardij, in het bijzonder de huurmarkt, praktijkervaring in bedrijfsvoering en gezelligheid zitten goed bij e Huissleutel. Een stage bij De Huissleutel geeft veel praktijkinhoud, je wordt gezien als een volwaardige collega met een belangrijk takenpakket en je gaat bij ons professioneel “aan de bak”! Een stage waarbij 50% van de tijd aan onderzoek wordt gedaan, maar ook de nodige praktijkervaring wordt opgedaan.,

Taakomschrijving

 • Dagelijks beheer voeren over het woningaanbod en het actueel houden van de website
 • Je bent verantwoordelijk voor een deel van de mail en binnenkomend telefoonverkeer
 • Inventarisatie van wensen en behoeften van woningzoekenden
 • Inplannen van bezichtigingen voor de aanhuurmakelaars met woningzoekenden
 • Bedrijfsvoering optimaliseren.

Gewenste profiel

 • Spreekt en schrijft foutloos Nederlands en Engels
 • Je bent accuraat en zeer flexibel, je hebt echt oog voor detail
 • Je bent een vlotte, slimme en communicatief sterke student
 • Je hebt affiniteit met internet en/of de woningmarkt
 • HEAO (CE/ MER / IBMS / IBL)
 • Stage van 30 uur per week

Wij bieden een marktconforme stagevergoeding

Graag je sollicitatie met CV toemailen naar Tilburg@dehuissleutel.nl

 

Wilhelminapark 17

Wilhelminapark 17

Tilburg

meer informatie