Zoeken naar passende woonruimte

Jaarlijks helpen en ondersteunen wij vele kandidaten bij het zoeken naar een passende woonruimte. Laat u ook overtuigen door De Huissleutel en laat direct uw zoekopdracht achter op de website!

Wij gaan met een team van medewerkers op zoek naar kwalitatieve huurwoningen. Wij zullen de beoogde woonruimte voor u toetsen op de volgende belangrijke criteria: comfort, budget, veiligheid, beoordeling, huurtoeslagmogelijkheid, assistentie bij aanvragen huurtoeslag, risicobepaling van eventuele verkoop van gehuurde tijdens huurperiode, risicobepaling onderhoud staat van het gehuurde en toetsing van vergunningen. 

Alle medewerkers van De Huissleutel helpen u graag verder. Wij zullen u graag en deskundig attenderen op belangrijke zaken tijdens het zoeken en aanhuren van woonruimte.

Wij begeleiden u met de volgende werkwijzen:

- Inventarisatie van uw zoekwensen.

- Begeleiding bij uw zoektocht naar passende woonruimte. 

- Bezichtigingen inplannen.

- Bezichtigen op zeer flexibele tijden, tevens in de avonduren.

- Begeleiding bij de sleuteloplevering.

- Uitleggen hoe u huurtoeslag dient aan te vragen.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en inzicht te krijgen in uw specifieke woonwensen vragen wij u een zoekopdracht achter te laten op deze website. Met behulp van deze informatie kunnen wij gericht voor u op zoek gaan naar geschikte woonruimte.

U betaalt als huurder géén bemiddelingsvergoeding aan De Huissleutel, ook niet als u daadwerkelijk een woonruimte heeft geaccepteerd en gaat huren via De Huissleutel.

Wij hopen u snel van dienst te mogen zijn!