Zoeken naar passende woonruimte

Jaarlijks helpen en ondersteunen wij vele kandidaten bij het zoeken naar een passende woonruimte. Laat u ook overtuigen door De Huissleutel en laat direct uw zoekopdracht achter op de website!

Wij gaan met een team van medewerkers op zoek naar kwalitatieve huurwoningen. Wij zullen de beoogde woonruimte voor u toetsen op de volgende belangrijke criteria: comfort, budget, veiligheid, beoordeling, huurtoeslagmogelijkheid, assistentie bij aanvragen huurtoeslag, risicobepaling van eventuele verkoop van gehuurde tijdens huurperiode, risicobepaling onderhoud staat van het gehuurde en toetsing van vergunningen. 

Alle medewerkers van De Huissleutel helpen u graag verder. Wij zullen u graag en deskundig attenderen op belangrijke zaken tijdens het zoeken en aanhuren van woonruimte.

Ondersteuning is het sleutelwoord in uw zoektocht naar geschikte woonruimte! Wij begeleiden u met de volgende werkwijzen:

  • Eén vast aanspreekpunt
  • Inventarisatie van uw zoekwensen ( woningtype, locatie, termijn, huurtermijn, budget, huurprijs e.d. )
  • Actief op zoek gaan naar woningen die voldoen aan uw profiel
  • Bezichtigingen inplannen en begeleiden van deze bezichtigingen
  • Bezichtigen op zeer flexibele tijden, tevens in de avonduren
  • Verhuurders zien te overtuigen u te kiezen als toekomstige huurder van de gevonden woonruimte
  • Begeleiding bij de sleuteloplevering
  • Informatie verstrekken over buurten en Tilburg in het algemeen
  • Uitleggen hoe u huurtoeslag kunt aanvragen

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en inzicht te krijgen in uw specifieke woonwensen vragen wij u een zoekopdracht achter te laten op deze website. Met behulp van deze informatie kunnen wij gericht voor u op zoek gaan naar geschikte woonruimte.

Belangrijk voor u om te weten is dat wij werken op basis van ‘No Cure, No pay’. U betaalt dus enkel een éénmalige vergoeding van EUR 250,00 ( exclusief 21% btw ) als u daadwerkelijk een woonruimte heeft geaccepteerd.

Waarom rekenen wij deze éénmalige kosten?

Wij besteden veel tijd aan het zoeken naar nieuwe woonruimten in de woningmarkt. Daarnaast hebben wij natuurlijk nog onze algemene bedrijfskosten zoals: personeelskosten, automatiseringskosten, huisvestingskosten, netwerk beheer, vervoerskosten, kantoorkosten, beheerkosten en afschrijvingen. Wij streven naar een transparant bedrijfsbeleid en gaan graag actief op zoek naar een geschikte woonruimte voor u!

Wij hopen u snel te mogen ontmoeten!

 

Academielaan 21

Academielaan 21

Tilburg

meer informatie